Joël Robuchon ne veut pas quitter son tablier, il le garde au profit de la créativité. LE CAVIAR OSCIETRE LE SAUMON FUME chicken broth, fine raviolis stuffed with foie gras and chili cream hot duck foie gras, green apple heart in tangy hibiscus juice The success of L’Atelier de Paris has led Joël Robuchon to extend the concept of L’Atelier to all continents: Las Vegas in 2005, New York, London and Hong Kong in 2006, Taipei in 2009, at the Publicis Drugstore in 2010 and in Singapore in 2011. l'atelier. Sea bass « Ceviche », Peruvian citrus and Osestra Caviar The MICHELIN inspectors’ point of view, information on prices, types of cuisine and opening hours on the MICHELIN Guide's official website le salon de thÉ (ifc mall) menu. l'atelier menu. LE CRABE ROYAL veal Sweetbread, fresh bay leaf, stuffed Swiss chard GATE VILLAGE 11 / PODIUM LEVEL L’ORIGAMI LES ANCHOIS caviar on soft boiled egg with cauilflower cream and smoked salmon eggplant candied mille-feuille with mozzarella and basil coconut crystallized at -200°C under emulsion of fresh mango, lime and blackurrant powder sea bream carpaccio marinated with olive oil and lime LA LANGUSTINE LES TARTES MENU: L’Atelier de Joel Robuchon features both an a la carte menu and a set menu.The a la carte menu offers classic and tasting portions while the set menu is smartly designed to meet different needs. A La Carte Menu Menus and wine list are samples and subject to change. LE JAMBON « IBERICO DE BELLOTA » Toutes les critiques La critique de la rédaction. LE CRABE ROYAL L'Atelier de Joel Robuchon Etoile, Paris Picture: Plats proposés dans le menu à 45€ tout les midi! l'atelier; le chef; les crÉations. LE TOURNEDOS DE BŒUF LE PARIS-BREST seared Duck Liver, roll of green apple confit and acidulous hibiscus juices LA LANGOUSTINE L’OS A MOELLE LA CHATAIGNE marinated with miso under a veil of cucumber, vegetable infusion LE PIGEON L’ONGLET A l'Atelier de Joël Robuchon Étoile, il est possible de choisir entre le comptoir ou la table pour une totale liberté avec une carte riche d’une soixantaine de références réalisées à la minute, renouvelées et variées, où l’accent est mis sur le produit de saison et du marché du jour. LES SPAGHETTIS la sÉlection; suggestion; galerie photos; la carte. LE FOIE GRAS L’Atelier is designed with a circular bar enveloping an open kitchen, allowing customers to witness all aspects of cooking, from food preparation to the plating of dishes. condied tuna on lettuce heart garnished with crunchy vegetables LE THON LE CRABE ROYAL MENU MARCH 2020. Atelier Joël Robuchon | Paris Saint-Germain Gratinated Clams garnished with pink garlic and mushrooms Black Truffle mushrooms, Vegetarian Macaroni, grated parmesan cod fish with fraiche printed herbs to juices of vegetables and basil sweetbread with fresh bay laurel, stuffed romaine leaf The ewe tomme cheese, LE CHOCOLAT TENTATION LE BLACK COD Iberico Ham accompanied with tomatoe Brushetta Cod Fish under a lefy raviolu, vegetables juices and basil choice : cacao «Heart of Gunanja », vanille from Tahiti, pineapple, avocado what's new. LES ENCORNETS Beef Bone Marrow, on a toast enhanced with mustard shrimp in crunchy vermicelli, spiced with sumac and lime LA LANGOUSTINE Atelier Joël Robuchon | Paris Saint-Germain crispy layers of puff pastry, glow Tahitian vanilla cream, almond praline Découvrez la carte et les menus du restaurant L'Atelier de Joël Robuchon Etoile à Paris sur TheFork : entrées, plats, desserts, boissons et menus spéciaux. Le + : La possibilité de goûter la cuisine de Joël Robuchon sans faire un prêt à la consommation grâce aux menus du midi. le salon de thÉ (elements) menu. Tenderloin beef, Malabar black pepper, « Eryngii » mushrooms, butternut ravioli amuse-bouche deux entrÉes au choix deux plats au choix fromage ou dessert cafÉ ou thÉ et retrouvez aussi les plats À la carte en petite ou grande portion et notre menu dÈgustation la sÉlection du sommelier . Coconut Milk crystalized at – 200°C covered with Mango « Espuma », lime zest le salon de thÉ (elements) menu. L’AGNEAU DE LAIT L'Atelier de Joël Robuchon - St-Germain – a One MICHELIN Star: High quality cooking, worth a stop! L'Atelier's name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique, and abundant creativity. King crab « Merus » pincers, crunchy salad, Caviar and avocado +971 4 297 7729 LE GASPACHO LA CAILLE Bienvenue. LES GLACES Pig trotters, parmesan cheese and Iberico ham, roasted on a toast shrimp in ravioli, truffle and foie gras, stew of green cabbege « Black Onyx » rib steack core, potatoe « Grenaille » and « Padron » tempura poached, zucchini scales, brocoli « purée », king prawn and choron sauce LE TOURNEDOS DE BŒUF Profitez pleinement de la terrasse avec le nouveau menu de quatre services Inspirations estivales, offert à … LES SOUFFLES quail caramelized and stuffed with foie gras, truffle mash poatoes LE MERLAN Smooth Araguani chocolate, cocoa nibs, Oréo biscuit 891 were here. LE MILLE FEUILLE black truffle on golden maccaronis with artichokes and old parmesan Or book now at one of our other 8244 great restaurants in Miami. LE BLACK COD artichoke in « Ceviche » orange and avocado l'atelier menu. L’AGNEAU DE LAIT LE MERLAN LA SOLE le jardin menu. Egg « en cocotte », unctuous Carbonara cream, smoked bacon LE BAR The menu offers a variety of great French classics in innovative tapas-style portions. LE PIED DE COCHON LE BURGER Dans un esprit très japonais, il propose un comptoir-cuisine central où défilent des plats aux saveurs sophistiquées présentés avec un grand sens esthétique : crabe royal au rave épicé, rouget Colbert et primeurs acidulés et des fraises givrées à la tequila et au citron vert. ice cream and sorbet of the day, TOUS DROITS RÉSERVÉS © 2012 ATELIER JOËL ROBUCHON DUBAÏ | MENTIONS LÉGALES | BY ADNPRODUCTION, L’ATELIER DE JOËL ROBUCHON DUBAÏ suckling lamb chops in thyme flower Iberico Ham, accompanied with tomatoe bruschetta LA TOMATE LA POULE duck fois gras with delicate veil of Port, heart of melting pear minced King Crab, between thinly sliced Daikon radish beet tartare with mustard sorbet LE CRABE ROYAL ° Menu midi. in our own style, LA MORUE LE JAMBON Joël Robuchon, crowned « Meilleur Ouvrier de France » in 1976, « Chef of the year » in 1987 then « Cook of the Century » in 1990. takeaway menu . LE GYOZA Calamari, pan fried artichokes, Iberian flavors L'Atelier Etoile de Joël Robuchon, au Drugstore Publicis, 133, avenue des Champs Elysées, restaurant Paris 8e : . Norwegian Smoked Salmon, potaties waffle flavored with chives and lemon clams stuffed with pink garlic and mushrooms LA JOUE DE BŒUF Si vous continuez à naviguer, nous considérerons que vous acceptez l'utilisation des cookies. Raw or undercooked meats, poulty, seafood shellfish or eggs may increase your risk of foodborne illness. Oeuf mollet et croustillant, terrine, canard de - Check out Tripadvisor members' 1363 candid photos and videos. LA SAINT JACQUES mediterranean tomatos carpaccio King Prawn « Langoustine » ravioli, « foie gras » sauce and truffle LES TARTES LE RIS DE VEAU beef and « foie gras » Burgers, french fries and sweet tomatoe sauce Découvrez notre restaurant et réservez en ligne. marinated Anchovies, sweet pepper, on a bed of eggplant L’AUBERGINE L'Atelier De Joël Robuchon Saint-Germain, Paris : consultez 2 611 avis sur L'Atelier De Joël Robuchon Saint-Germain, noté 4 sur 5 sur Tripadvisor et classé #1 796 sur 18 141 restaurants à Paris. LES CREVETTES rice pudding in banana frecheur, frosted heart with passion fruit LA NOIX D’ENTRECOTE The Shrimp, cripsy Angel Hairs vermicelli, sumac seed and lime LA CAILLE à l'Atelier de Joël Robuchon Etoile. see bass in « Ceviche » , peruvian citrus, caviar « Osciètre » reservation. Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience. LE CROQUE MONSIEUR Ice cream and Sorbet of the day, TOUS DROITS RÉSERVÉS © 2017 ATELIER JOËL ROBUCHON SAINT-GERMAIN | MENTIONS LÉGALES | BY ADNPRODUCTION, 5, RUE MONTALEMBERT deep fried withing fish, Colbert style and herbal butter Monte-Carlo, discover the Restaurant of Joël Robuchon at The Official Website of Joël Robuchon. By the Chef, LES SAINT-JACQUES LE FOIE DE VEAU LES ANCHOIS l’atelier. All our breads are made in house by our Boulanger. DIFC DUBAÏ UAE, duck fois gras with delicate veil of Port, heart of melting pear, eggplant candied mille-feuille with mozzarella and basil, anchovies marinated, grilled red peppers and ognion, royal crab with thin slices of spicy raves, in trilogy with oscieter caviar and king crab, truffle potato and bluefin tuna, shrimp in crunchy vermicelli, spiced with sumac and lime, clams stuffed with pink garlic and mushrooms, shrimp in ravioli, truffle and foie gras, stew of green cabbege, japonise ravioli stuffed with chicken and leek, Asian-flavored broth, with black truffle, gratinated county cheese, poached egg « Carbonara » style, beef bacon, with foie gras and chopped steak and grilled peppers, black truffle on golden maccaronis with artichokes and old parmesan, marinated with miso under a veil of cucumber, vegetable infusion, quail caramelized and stuffed with foie gras, truffle mash poatoes, sweetbread with fresh bay laurel, stuffed romaine leaf, sea bream carpaccio marinated with olive oil and lime, see bass in « Ceviche » , peruvian citrus, caviar « Osciètre », artichoke in « Ceviche » orange and avocado, condied tuna on lettuce heart garnished with crunchy vegetables, caviar on soft boiled egg with cauilflower cream and smoked salmon, king crab on crunchy salad tongs prepared at the time, norvegian smoked salmon with potato waffle and chives, hot duck foie gras, green apple heart in tangy hibiscus juice, chicken broth, fine raviolis stuffed with foie gras and chili cream, cod fish with fraiche printed herbs to juices of vegetables and basil, whiting fish fried colbert with herb butter, beef « Black Onyx », potatos and peppers « Padron » in tempura, beef with Malabar pepper, « Eryngii » mushroom and butternut raviolis, The selection of fine cheeses by the Chef, smooth ganache chocolate «Araguani», cacao sorbet and Oreo biscuit, crispy layers of puff pastry, glow Tahitian vanilla cream, almond praline, chocolat « Jivara » coffee ice cream emulsion, roasted « Piémontaises » nuts, french toast in vanilla eggnog, salted carmel, rice pudding in banana frecheur, frosted heart with passion fruit, coconut crystallized at -200°C under emulsion of fresh mango, lime and blackurrant powder, choice : cacao «Heart of Gunanja », vanille from Tahiti, pineapple, avocado. LE BURGER LA NOIX DE COCO Since then, he is the chef who holds most « stars » in the world in the Michelin guide. pies of assorted traditions LA NOIX DE COCO LE PIGEON norvegian smoked salmon with potato waffle and chives L’AGNEAU DE LAIT Chestnuts « Velouté » served with seared Foie Gras, Celeri and Bacon 12€ le verre ... joel-robuchon.com; This innovative comeback saw the world's most starred chef enter a new realm of fine dining. LA CREVETTE LA NOIX D’ENTRECOTE royal crab with thin slices of spicy raves Passion fruits « Soufflé », a touch of Pineapple, « Pina Colada » sorbet A La Carte Menu. poached egg « Carbonara » style, beef bacon LES GLACES Les avis des inspecteurs MICHELIN, des informations sur les prix, le type de cuisine et les horaires douverture sur le … Si vous continuez à naviguer, nous considérerons que vous acceptez l'utilisation des cookies. A La Carte Menu Menus and wine list are samples and subject to change. cockerel with crusty skin smooth ganache chocolate «Araguani», cacao sorbet and Oreo biscuit beef « Black Onyx », potatos and peppers « Padron » in tempura VALET PARKING LE GYOZA le salon de thĖ (landmark) le salon de thĖ (elements) le salon de thĖ (ifc) wine list. lobster à la plancha with romesco sauce dans le Guide MICHELIN France 2021. Le – : Le resto est en sous-sol donc même si la déco est très sympa, vous n’aurez pas le droit à la lumière du jour. menus; menu vegetarien; les vins; ... et retrouvez aussi les plats À la carte en petite ou grande portion et notre menu dÈgustation . L'Atelier Saint Germain De Joël Robuchon Paris 7e arrondissements. in supreme with foie gras and cabbage Go with “Discovery menu” and let the chef feed you or you can design your meal by choosing “Dinner appetit create your menu” with some options of prices. chocolate. LA MORUE le salon de thÉ (ifc mall) menu. TEL : +33(0)1 42 22 56 56 milk fed Lamb chops flavoured with thyme AL BOURSA STREET ( VALET SERVICE ) Discover the great classics of Joël Robuchon’s Atelier under the direction of Axel LA POULE L’ŒUF Le retour du beau temps marque la réouverture de la terrasse de L’Atelier, où la gastronomie de Joël Robuchon se transpose dans un menu estival et des cocktails raffinés. l’atelier. shrimp in a crisp papillote with basil LE SAUMON FUME Poultry broth, with thin duck’s liver ravioli and spicy cream on the side sole fish meuniere way contact us. LA BETTERAVE LE SUDACHI LE RIS DE VEAU Cooked « à la Bourguignonne » with polenta 130-169 € Tweet. Beef Tartare with traditional French fries, THE CHEESES L'Atelier Saint Germain De Joël Robuchon Paris 7e arrondissements. takeaway menu. Tuna confit on a lettuce heart, garnished with delicate crunchy vegetables, quail eggs french toast in vanilla eggnog, salted carmel Compte-rendu d’une soirée ornée d’étoiles à l’Atelier Joël Robuchon de Montréal Le menu de la soirée se dévoilait en 9 services et s’annonçait à la fois gourmand (parce que qui dit cuisine française dit cuisine avec « un petit peu » de beurre et de crème), raffiné, délicat, mais surtout, plein de saveurs. Traditional French puff Pastry, « Praliné » cream, caramelized hazelnut LE CAVIAR « OSCIETRE » anchovies marinated, grilled red peppers and ognion L’Atelier de Joël Robuchon au Casino de Montréal ainsi que le chef Éric Gonzalez et sa brigade feront de votre événement privé un succès, que ce soit une soirée de reconnaissance, une conférence, une réception, un atelier de travail ou une rencontre d’affaires. DOGS WELCOME, Fresh duck Liver « Pressé » under a thin veil of Port, smooth pear jam, Eggplant confit « mille-feuille », mozzarella and basil, marinated Anchovies, sweet pepper, on a bed of eggplant, Iberico Ham, accompanied with tomatoe bruschetta, minced King Crab, between thinly sliced Daikon radish, Chestnuts « Velouté » served with seared Foie Gras, Celeri and Bacon, The Shrimp, cripsy Angel Hairs vermicelli, sumac seed and lime, Calamari, pan fried artichokes, Iberian flavors, King Prawn « Langoustine » papillotte, flavored with basil, Egg « en cocotte », unctuous Carbonara cream, smoked bacon, Gratinated Clams garnished with pink garlic and mushrooms, King Prawn « Langoustine » ravioli, « foie gras » sauce and truffle, Poultry dumplings, leek and ginger, Asian broth, Pig trotters, parmesan cheese and Iberico ham, roasted on a toast, Beef Bone Marrow, on a toast enhanced with mustard, Black Truffle mushrooms, Vegetarian Macaroni, grated parmesan, beef and « foie gras » Burgers, french fries and sweet tomatoe sauce, veal Sweetbread, fresh bay leaf, stuffed Swiss chard, Free-range Pigeon, cabbage « lardé » and duck’s liver, marinated with Miso under a veil of cucumber, smoked Eggplant infusion, Quail filled with duck liver, caramelized, truffled mashed potatoes, Sea bass « Ceviche », Peruvian citrus and Osestra Caviar, Tuna confit on a lettuce heart, garnished with delicate crunchy vegetables, quail eggs, « Ossetra » Caviar on a poached poultry eggs, crispy Angel Hair with smoked salmon, Iberico Ham accompanied with tomatoe Brushetta, King crab « Merus » pincers, crunchy salad, Caviar and avocado, Norwegian Smoked Salmon, potaties waffle flavored with chives and lemon, seared Duck Liver, roll of green apple confit and acidulous hibiscus juices, Poultry broth, with thin duck’s liver ravioli and spicy cream on the side, grilled Scallops « à la plancha » with mashed Artichockes from Jerusalem, in two colors, half cooked salmon, herbs crust, sorrel extraction , young wild leek, poached, zucchini scales, brocoli « purée », king prawn and choron sauce, Cod Fish under a lefy raviolu, vegetables juices and basil, deep fried withing fish, Colbert style and herbal butter, Cooked « à la Bourguignonne » with polenta, Seared Veal liver, crunchy onions and sour dressing, « Black Onyx » rib steack core, potatoe « Grenaille » and « Padron » tempura, Tenderloin beef, Malabar black pepper, « Eryngii » mushrooms, butternut ravioli, Beef Tartare with traditional French fries, The selection of fine cheeses by the Chef, Smooth Araguani chocolate, cocoa nibs, Oréo biscuit, Traditional French puff Pastry, « Praliné » cream, caramelized hazelnut, Manjari chocolae Sphere, cocoa ad coffee cream, vanilla ice cream, Passion fruits « Soufflé », a touch of Pineapple, « Pina Colada » sorbet, Japanese Citrus, white chocolate shell, Macha tea and meringue, Coconut Milk crystalized at – 200°C covered with Mango « Espuma », lime zest. LE THON restaurant in the 2021 MICHELIN Guide France. whiting fish fried colbert with herb butter scallop carpaccio, sea urchin and lemon Free-range Pigeon, cabbage « lardé » and duck’s liver LE COQUELET L’AGNEAU DE LAIT Eggplant confit « mille-feuille », mozzarella and basil beef with Malabar pepper, « Eryngii » mushroom and butternut raviolis, THE CHEESES LES SPAGHETTIS LE RIZ AU LAIT LES MACCARONIS Joël Robuchon, the most starred chef in the world. Seared Veal liver, crunchy onions and sour dressing Vaut l’étape ! L’Atelier Joël Robuchon Etoile présente un nouveau menu exclusif autour d’un produit qui a toujours été présent dans la grande cuisine du regretté Joël Robuchon : la truffe noire. Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience. « Ossetra » Caviar on a poached poultry eggs, crispy Angel Hair with smoked salmon tomato gazpacho with mustard sorbet Manjari chocolae Sphere, cocoa ad coffee cream, vanilla ice cream LA TRUFFE NOIRE LA BRIOCHE Poultry dumplings, leek and ginger, Asian broth squid and artichokes, beef chorizo marinated with Miso under a veil of cucumber, smoked Eggplant infusion LES PALOURDES LE FOIE GRAS The selection of fine cheeses by the Chef Selection of traditionals « Tartes » LES TACOS suckling lamb chops in thyme flower, LA DORADE ROYAL Get menu, photos and location information for L’Atelier de Joël Robuchon in Miami FL. 75007 PARIS NOUVEAU : Retrouvez à l’Atelier de Joël Robuchon Etoile le menu (sans gluten) « végétarien » ordering. le salon de thÉ (landmark) menu. macaron. DÉGUSTATION LES PLATS EN PETITES PORTIONS. CAR PARK OPPOSITE RESTAURANT with black truffle, gratinated county cheese chocolat « Jivara » coffee ice cream emulsion, roasted « Piémontaises » nuts LE SOUFFLE le salon de thÉ (landmark) le salon de thÉ (ifc mall) le salon de thÉ (elements) menu . japonise ravioli stuffed with chicken and leek, Asian-flavored broth Réserver une table L'Atelier de Joel Robuchon Etoile, Paris sur Tripadvisor : consultez 1 495 avis sur L'Atelier de Joel Robuchon Etoile, noté 4 sur 5 sur Tripadvisor et classé #1 530 sur 18 143 restaurants à Paris. grilled Scallops « à la plancha » with mashed Artichockes from Jerusalem, in two colors L’ŒUF product. Japanese Citrus, white chocolate shell, Macha tea and meringue Quail filled with duck liver, caramelized, truffled mashed potatoes, LE BAR LE TURBOT milk-fed Lamb chops flavoured with thyme L’ARTICHAUTS Découvrez notre restaurant et réservez en ligne. LES ENCORNETS Modern French restaurant featuring à la carte and tasting menus, served around an interactive dining counter. king crab on crunchy salad tongs prepared at the time After a ten-year absence, Joël Robuchon's return in 2003 was marked by the opening of the first Atelier de Joël Robuchon in Saint-Germain-Des-Prés, Paris. LA LANGOUSTINE King Prawn « Langoustine » papillotte, flavored with basil L'Atelier de Joël Robuchon - St-Germain – un restaurant Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. The selection of fine cheeses by the Chef, LE CHOCOLAT TENTATION LES PALOURDES 150 € ° Carte. le salon de thÉ (landmark) menu. 150 € ° Menu soir. Fresh duck Liver « Pressé » under a thin veil of Port, smooth pear jam LE FOIE GRAS half cooked salmon, herbs crust, sorrel extraction , young wild leek in trilogy with oscieter caviar and king crab, truffle potato and bluefin tuna LA SPHERE with foie gras and chopped steak and grilled peppers LE FOIE GRAS L'Atelier's name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique, and abundant creativity. L’HOMARD LE SAUMON L’AUBERGINE